Judith van den Broek - Zwartvenseweg 72 - 5044 PC Tilburg - 06 54963431 - info@nagelsalongoodlooks.nl - KvK 18086462   

Nagelbehandelingen

De diverse mogelijkheden bij nagelsalon Good Looks:

Acryl

Acrylnagels bestaan uit een materiaal waarbij poeder vermengd wordt met vloeistof. De nagel kan op deze manier worden verstevigd of verlengd. je hebt verschillende looks:

Naturel-looks

Dit is een natuurlijk uitziende nagel. er wordt een laagje transparante of melkwitte acryl over de eigen nagel geplaatst. desgewenst kunnen de nagels daarna gelakt worden.

French-look

Hierbij wordt de vrije rand wit gemaakt. Eventueel kan er ook voor een kleurtje gekozen worden.

Nagelbedverlenging

Op het nagelbed wordt een dekkende kleur roze (aangepast aan huidskleur) aangebracht waardoor een langer nagelbed gecreëerd wordt. Ideaal voor nagelbijters en mensen met een kort nagelbed. De vrije rand heeft een french look.

Normaal gesproken vindt de nabehandeling 1 x in de 3a4 weken plaats. Dit is o.a. afhankelijk van de groeisnelheid van de nagels, het gebruik van de nagels en de werkzaamheden die veelvuldig verricht worden.

Acrylnagels verwijderen

Wil je (even) geen kunstnagels meer, of heb je er (even) geen tijd of geld meer voor? Geen probleem! Ze kunnen weer verwijderd worden. Belangrijk is wel dat je dit door de nagelstyliste laat doen. Ga de kunstlaag er dus niet zelf af zitten peuteren, want daarmee kun je de natuurlijke nagel ernstig beschadigen. Nadat de kunstnagels zijn verwijderd, is een goede verzorging erg belangrijk. Masseer de nagelriemen dagelijks met nagelriemolie en je handen met handcrème. Het is aan te raden je nagels de eerste tijd kort te houden en ze te behandelen met een goede nagelversteviger (te verkrijgen in de salon), zodat ze zich weer kunnen herstellen.

Gellack

Nieuw bij nagelsalon Good Looks is de Gellack. Deze gel is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.

Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. U kunt nu uw eigen stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging!
De Gel kan naturel worden aangebracht of in een kleur over de gehele nagel.

Door middel van 3 of 4 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verstevigd. De nagels zullen hiermee niet veel dikker zijn dan uw eigen nagels,waardoor ze erg natuurlijk ogen en u ze ook niet zo duidelijk voelt zitten op de nagels als bij versteviging met gel of acryl.

Met deze gel heeft u binnen zeer korte tijd mooie stevige, glanzende nagels. De gel blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Omdat de Gel meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken.

De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.

De voordelen van Gellack, op een rijtje:

  • Sterker dan een nagellak
  • Dunner dan kunstnagels
  • Flexibel als uw natuurlijke nagels
  • Behandeling duurt slechts 45 minuten
  • Afweekbaar met aceton
  • Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien.
  • Langer plezier van de 'semi-permanente' nagellak


Nagelsalon Good Looks - © - DOEN! Webontwerp & Grafisch ontwerp